Back to Top

IMAGE Skincare

IMAGE Skincare staat voor effectieve huidverbetering en is ontstaan vanuit de gedachte dat iedereen trots moet kunnen zijn op haar of zijn huid. Huidverbetering ontstaat doordat onze behandel- én thuisproducten een hoge concentratie natuurlijke en innovatieve ingrediënten bevatten en wetenschappelijk bewezen zijn. Voor ieder huidtype en iedere huidconditie hebben zij een passende skincare routine om de huid optimaal te verzorgen en te verbeteren.

‘Image now, age later’. Dat wil zeggen huidveroudering uitstellen. Alle producten van IMAGE Skincare bevatten namelijk huidverjongende werkstoffen. Zo kunnen wij met elk product de huidveroudering tegengaan, maar zullen wij ook preventief behandelen tegen huidveroudering.

Samen gaan wij voor de beste versie van jouw huid!

Beauty Angel

De Beauty Angel is een collageen lamp en staat voor innovatieve lichttherapie en speelt in op de wens naar een zachte en natuurlijke huidverjonging en huidverbetering. De unieke lichtsamenstelling stimuleren de fibroblasten waardoor de lichaamseigen productie van collageen, elastine en hyaluron wordt gestimuleerd. Tijdens de behandeling zal de doorbloeding van de huid toenemen, waardoor de hoogwaardige producten nog beter worden opgenomen en de werking hiervan optimaliseren.

 

De Beauty Angel laat de huid stralen! Deze behandeling is wetenschappelijk bewezen.

 

Directe resultaten:

 

 • Zachte en soepele huid
 • Vochtgehalte in de huid wordt verbeterd
 • Fijnere poriën en een beter huidbeeld
 • Ontspanning en goede gezondheid
 • Resultaten op lange termijn, kuurverband
 • Het bindweefsel wordt met collageen, elastine en hyaluron opgevuld
 • Vermindering van rimpeltjes in gezicht en decolleté
 • Ouderdoms- en pigmentvlekken verbleken

 

ENJOY THE LIGHT & RELAX!

 

Lycon

De wax van Lycon is de enige ontharingsmethode waarmee je zo goed als pijnloos een geweldig resultaat kunt behalen: een zijdezachte, gladde en soepele huid. Én de wax ruikt ook nog eens super lekker!

 

Maar waarom waxen?

Waarom waxen en niet scheren, harsen of een ontharingscreme gebruiken? Dat antwoord is simpel! Jij wilt een super zachte en glad aanvoelende huid, zonder irritaties. Waarbij de haartjes zo lang mogelijk wegblijven.

Met waxen worden de haartjes volledig, met haarwortel en al, verwijderd. Hierdoor moeten er weer volledig nieuwe haartjes groeien. Dit proces duurt een aantal weken.

Als je gaat scheren of een ontharingscreme gebruikt, dan blijven de haarworteltjes intact en zul je altijd snel stoppeltjes krijgen.

Door te waxen blijft het lichaamshaar langer weg en komt het uiteindelijk in mindere en dunnere mate terug. Het is dus de ideale methode voor tijdelijke ontharing.

 

Voordelen:

 • Vrijwel pijnloos
 • Zijdezacht resultaat
 • De haartjes pakken al vanaf 1 mm
 • Geen huidirritaties of roodheden
 • Op basis van natuurlijke ingrediënten

 

Let op! Met de IMAGE Skincare PEEL LEVEL I en II mag er niet gewaxed worden tijdens, één week voor en één week na de behandeling.

 

YOUNGBLOOD

YOUNGBLOOD is hét minerale make-up merk.

Pauline Youngblood werkte als assistent in een kliniek voor plastische chirurgie en dermatologie. Keer op keer hoorde ze patiënten vragen naar natuurlijk ogende make-up, die kon helpen bij het verbergen van roodheden of blauwe plekken en de huidirritatie kon verlichten na een plastisch chirurgische ingreep of huidverzorgingsbehandeling. Uit deze visie is YOUNGBLOOD ontwikkeld om niet alleen schoonheidsfoutjes te verbergen, maar wordt het ook gebruikt als skincare product.

 

Waarom YOUNGBLOOD?

Is zuinig in gebruik, want je hebt maar weinig nodig voor een transparant en dekkend resultaat.

Bevat titaniumdioxide, wat de huid beschermt tegen de schadelijke invloeden van UVA/UVB straling.

Bevat 100% zuivere, natuurlijke mineralen, die zijn bewerkt met een speciaal proces van verpulvering en laat zich door de extra fijne structuur moeiteloos aanbrengen in elk gewenste dekking.

YOUNGBLOOD is duurzaam, comfortabel en bestand tegen water.

Fris, feilloos en stralend, met een natuurlijke glans, zonder ‘masker effect’ en zonder dat de huid teveel gaat glimmen.

Is geschikt voor ieder huidtype: de gevoelige, normale, droge of vette huid. Ook voor een huid met rosacea, acne, hyperpigmentatie, schade door de zon of gesprongen adertjes.

Bevat geen zinkoxide, de mineralen hebben geen uitdrogend effect.

Laat de huid ‘ademen’, verstopt daarom de poriën niet en veroorzaakt geen acne.

 

Long-Time-Liner

‘LONG LASTING BEAUTY’

Long-Time-Liner is een Duits bedrijf, gevestigd in München. Zij zijn al dertig jaar actief in de permanente make-up branche.

Ze staan bekend om hun innovatieve producten en zijn altijd bezig zichzelf te ontwikkelen en daarmee hun aanbod te verbeteren.

De Long-Time-Liner wordt daarom niet voor niets de Rolls-Royce onder de permanente make-up genoemd.

 

Long-Time-Liner is een uiterst hoogwaardig kwalitatief precisie-apparaat, waarmee ik heel nauwkeurig en zorgvuldig permamente make-up kan zetten.

Ook is het pigmenteren aanzienlijk minder gevoelig en is ook de herstelperiode van korte duur en hoef je dus niet met korsten over straat.

De pigmenten zijn helemaal natuurlijk en daarom is de kans op een allergische reactie minimaal.

 

De Long-Time-Liner geeft ook nog eens een heel natuurlijk ogend resultaat.