PMU Removal

Met de Removal behandeling krijg jij je natuurlijke schoonheid terug.

Wil jij ongewenste tatoeages of permanente make-up (pmu) laten verwijderen? Dat kan! Met de techniek van de PMU Removal kun je nagenoeg alle pigment uit de huid krijgen. Met deze behandeling wordt de pmu gecorrigeerd en of verwijderd. Denk hierbij aan pmu die te donker, te groot, te breed, verkleurd, niet mooi of scheef gezet is.

 

Bij deze behandeling worden er geen lasers gebruikt, waardoor de behandeling milder is voor de huid en bovendien geen littekens achterlaat. De behandeling wordt uitgevoerd met de pmu naald en een Bye-Bye pigment. Dit pigment zorgt ervoor dat het oude pigment wordt opgelost. Voor het gewenste resultaat kan het aantal nodige behandelingen variëren van 1 tot 5 keer.

LOT of beauty kan je achteraf natuurlijk weer voorzien van prachtige, natuurlijk ogende permanente make-up.

 

Om het resultaat van de PMU Removal te garanderen is het van belang de voor- en na zorginstructies goed op te volgen. 

 

Voorzorginstructies:

Vermijdt bloedverdunnende middelen 48 uur voorafgaand de behandeling. Paracetamol mag wel, dit kan de behandeling verzachten. 

 

Nazorginstructies:

Na de Removal behandeling kan de huid gaan opzwellen. Bij sommige is dit minimaal en bij andere zwelt het wat meer op. Het kan zijn dat de huid rood ziet en geïrriteerd is tijdens het genezingsproces. Persoonlijke hygiëne en een goede verzorging is tijdens het genezingsproces absoluut genoodzaakt.

 • Na de behandeling moet de behandelde huid goed worden schoongemaakt: Kook water en laat dit afkoelen. Dompel wat watjes in het steriele water en druk het meeste vocht eruit. Verdeel wat Cleansing Milk over twee steriele watjes en maak het behandelde gebied al deppend schoon. Dit herhaal je elk uur, gedurende twee dagen.
 • Houdt 1 dag rust. Hierna mag de LONG-TIME-LINER Aloë Vera Gel 4 à 5 keer per dag worden aangebracht met een wattenstaafje.
 • Vanaf het moment dat er geen korstjes meer zichtbaar zijn brengt u de LONG-TIME-LINER Vitame E Crème 4 à 5 keer per dag aan, tot de roodheid verdwenen is.

 

BELANGRIJK!

 • Na de behandeling ontstaan er korstjes op de huid. Laat de huid deze korstjes zelf afstoten. Het verwijderen van de korstjes kan lijden tot littekens en een minder optimaal resultaat.
 • De behandelde huid moet 14 dagen droog worden gehouden van water, milk, lotions, make-up en andere cosmetica. Afgezien van de nazorgproducten van de LONG-TIME-LINER.
 • Raak de behandelde huid niet aan met de handen om infecties te voorkomen.
 • De behandelde huid mag niet worden blootgesteld aan zonlicht, gedurende twee weken.
 • Sauna's, stoombaden, zwembaden etc moeten worden vermeden, gedurende twee weken.
 • Draag geen pleisters / verband over de wond en vermijd strakke of vuile kleding.
 • Bij de Removal behandeling van de lippen moet kussen, gedurende twee weken, worden vermeden.
 • Neem bij extreme roodheid, zwelling, bloeding, pus, kleurverandering van de wond of bij pijn altijd contact op met de huisarts.

 

LOT of beauty wijst u erop dat bij het niet nakomen van de geadviseerde nazorginstructies u zelf verantwoordelijk bent voor het uiteindelijke resultaat en eventuele aansprakelijkheden komen te vervallen.