Back to Top

Huidverbeterende facials

Huidverbetering/huidverjonging

Je huid wordt elke dag blootgesteld aan allerlei schadelijke invloeden van buitenaf. Zonder dat je het misschien door hebt, heeft dit veel invloed op de conditie en uitstraling van jouw huid. Allerlei factoren kunnen jouw huidconditie verslechteren,

denk hierbij aan roken, stress, hormonen, zonlicht, blauw licht (het licht van je mobiele telefoon), leeftijd, maar ook bij verkeerd cosmetica gebruik en ga zo maar door.

 

Als eerste behandeling is de MEET & TREAT behandeling aan te raden. Hierbij kun jij kennis maken met de producten en behandelingen en maak ik kennis met jouw huid. Na deze behandeling zal jouw huid al een flinke boost krijgen en vanuit hier kunnen we een verder behandelplan opstellen.

 

Door middel van de volgende behandelingen kunnen we dieper op jouw wensen inspelen en zo jouw huidconditie verbeteren.

Je hebt maar 1 huid. Wees er zuinig op, want je draagt het je hele leven.

 

Huidverbeterende facials:

 

Facial basic

Dubbele reiniging, dieptereiniging, zuiveren, epileren of verven, masker met collageenlichttherapie, serum, oogcreme, dag of nachtcreme, i conceal en lipverzorging.

 

Facial plus

Dubbele reiniging, dieptereiniging, zuiveren, epileren en verven, i enhancer met collageen lichttherapie, keuze uit korte bindweefsel of ontspanningsmassage, serum, oogcreme, dag of nachtcreme, i conceal en lipverzorging.

 

Facial relax

Dubbele reiniging, enzymatische peeling, uitzuiveren, epileren en verven, masker met collageenlichttherapie, extra lange ontspanningsmassage, serum, oogcreme, dag of nachtcreme, i conceal/ lipverzorging.

 

Facial special

Dubbele reiniging, dieptereiniging, uitzuiveren, epileren en verven, bindweefselmassage, masker met collageenlichttherapie, serum, oogcreme, dag of nachtcreme, i conceal en lipverzorging.

 

Facial for man

Dubbele reiniging, peeling, zuiveren, epileren, keuze uit korte ontspanningsmassage of bindweefselmassage, masker met collageenlichttherapie, naverzorging

 

Acne therapie

Behandeling op maat. Deze behandeling kan, afhankelijk van je verzekering, vergoed worden door je zorgverzekeraar.

 

Heb je veel last van onzuiverheden of wil je enkel een korte reinigende behandeling? Ga dan voor de Quick fix behandeling.

Quick fix 30 min

Dubbele reiniging, dieptereiniging, uitzuiveren, serum, oogcreme, dag of nachtcreme, i conceal en lipverzorging.

Meet & Treat

MEET & TREAT 75 min €79,50

Intake, behandeling op maat (inclusief collageenvliesmasker en collageenlichtterapie) en productadvies.

 

Kom je voor het eerst bij LOT of beauty voor een gezichtsbehandeling? Dan is deze behandeling perfect voor jou.

 

Ieder mens is uniek en zo dus ook iedere huid. Een persoonlijk advies is daarom erg belangrijk.

Tijdens de eerste behandeling krijg je een uitgebreide intake, we bespreken o.a. wat jouw wensen zijn en wat je van de behandelingen kunt verwachten.

Zo kunnen we een mooi behandelplan opstellen en kan ik jou de beste adviezen geven.

 

Om de gewenste resultaten te behalen is het ook erg belangrijk om naar jouw huidige productgebruik thuis te kijken en je medische achtergrond.

Voor we de behandeling beginnen doen we eerst een huidanalyse, ik scan jouw huid door te voelen en te kijken, zo weet ik waar jouw huid op dat moment behoefte aan heeft.

 

De behandeling zal vervolgens op maat worden uitgevoerd. Ook zul je tijdens deze behandeling de collageenlichtlamp ervaren, samen met het collageenvliesmasker, die elkaars huidverjongende effect zullen versterken en hiermee nóg meer uit de behandeling zullen halen.

 

Na de behandeling krijg je een vrijblijvend productadvies, zodat je thuis ook de juiste skincare routine kunt aanhouden. Huidverbetering is namelijk iedere dag!

 

Dit is een eenmalige eerste kennismakingsbehandeling, waarbij je kunt kennismaken met de producten en behandelingen.

Peelings

Peelings

De peelings van IMAGE Skincare gaan nog een stap verder op het gebied van huidverbetering en huidverjonging.

Deze peelings gaan namelijk dieper je huid in, om ook daar je celdeling te stimuleren. Zo krijg je als het ware een nieuwe huid. Hierdoor worden oneffenheden en pigmentvlekken verwijderd.

 

De peeling wordt afgestemd op huidtype en huidconditie en daarom is deze peeling in te zetten bij bijna alle huiden:

acne, littekens, (fijne) rimpels, hyperpigmentatie, gedehydrateerde huid, groffe huidstructuur. Ook roodheden zoals rosacea, couperose en eczeem zijn heel mooi te behandelen.

De peelings zijn onder te verdelen in verschillende levels. De levels geven aan hoe diep de peelings gaan en hiermee kunnen we de peelings dus opbouwen.

Welke peeling geschikt is voor jouw huid bespreken we van te voren.

 

Voordat je met een peeling kan starten, is het noodzakelijk dat je minimaal 2 weken van te voren IMAGE Skincare producten thuis gaat gebruiken.

Dit zorgt ervoor dat je jouw huid thuis alvast laat wennen aan de producten en kun je je skincare routine langzaam gaan opbouwen.

Zo voorkom je een lange down-town (herstel) periode na de peeling.  Bovendien versterkt hiermee het resultaat van de behandeling.

 

Peelings:

 • Ormedic Lift

(gevoelige huid, gedehydrateerde huid, huid in disbalans, eczeem, tijdens zwangerschap)

 • The Signature Facelift

(gedehydrateerde huid, rosacea, couperose, hyperpigmentatie, veroudering, acne)

 • Lightening Lift / Lightening Lift Forte

(hyperpigmentatie, melasma, rosacea, littekens)

 • Wrinkle Lift / Wrinkle Lift Forte

(huidveroudering, groffe huidstructuur, pigmentatie, acne, zonschade)

 • Acne Lift

(onzuiverheden, (actieve) acne, groffe poriën)

 

Nazorg:

 • Dagelijks gebruik van IMAGE Skincare SPF.
 • Vermijd scrubs, benzoylperioxide, zuren en andere producten die exfoliërende eigenschappen hebben tot 5 dagen na de peeling
 • Vermijdt producten met vitamine A / retinol 7 dagen voor én na de behandeling
 • Vermijdt waxen en harsen tot 7 dagen na de behandeling
 • Vermijdt blootstelling aan de zon en zonnebank 2 weken voor en 2 weken na de behandeling
 • Vermijdt sauna’s, stoom, hete baden/douche en intensief sporten 72 uur na de peeling
 • Mochten er velletjes ontstaan, niet aan zitten, dit kan het proces verstoren en littekens veroorzaken

O2 mini face lift

O2 LIFT

Dit is de zuurstofbehandeling van IMAGE Skincare.  Het is een ontspannende huidverbeterende gezichtsbehandeling, waarbij rimpels en fijne lijntjes zichtbaar minder worden.

Deze behandeling is geschikt voor ieder huidtype.

Via een uniek zuurstofmasker komt er zuurstof in de huidcellen. Als de cellen volledig voorzien zijn van zuurstof wordt dit omgezet in energie, waardoor je huid een flinke oppepper krijgt.

Ook worden de afvalstoffen beter afgevoerd, waardoor je huid de producten nog beter kan opnemen.

De behandeling resulteert in een stralende, verfriste en jeugdige uitstraling.

Tip! Prachtige behandeling als je een feestje op de planning hebt of vlak voor je bruiloft.

 

O2 lift - mini facelift

Dubbele reiniging, liftende enzymatische peeling, zuiveren, epileren, zuurstof boost masker, collageenlichttherapie, serum (stem cell facial enhancer), oogcreme, tinted moisturizer.

Acne

Acne? Weg ermee!

Als je last hebt van acne, kan dit heel vervelend zijn. Je kunt er psychisch onder leiden, maar ook later kun je er veel littekens aan overhouden waar je erg onzeker van kan worden. Bij LOT of beauty zullen we een passend behandelplan en productadvies opstellen om jouw acne onder controle te houden.

Met de eerste behandeling gaan we kijken hoe we jouw acne onder controle kunnen houden. Ik zal een behandelplan opstellen met welke behandelingen jouw acne aangepakt gaat worden. Natuurlijk wil je voor het resultaat gaan wat daadwerkelijk je acne zal verminderen, daarom is het noodzakelijk om thuis ook aan de gang te gaan met de juiste producten. Ik verwacht dan ook dat jij thuis goed voor je huid gaat zorgen met de juiste producten van IMAGE Skincare. Het is belangrijk dat we een samenwerking aangaan, want huidverbetering is ELKE dag! Samen maken we van jouw huid, jouw droomhuid. 

 

LOT of beauty is officieel gecertificeerd acne-specialist waardoor vergoeding van de zorgverzekering mogelijk is.

 

Voor meer informatie bel naar 0627046885